Nieuwe kantoorinrichting?

Projectinrichting

U wilt uw kantoor nieuw of opnieuw inrichten….. Maar hoe pakt u dat aan?

WINI Auswahl

Zorgeloos uw kantoor inrichten?

Wellicht vraagt u zich af hoe u een keuze kunt maken uit het grote aanbod aan kantoormeubelen en andere inrichtingsproducten...

En wat u allemaal nodig heeft om uw organisatie goed en prettig te laten presteren...

Hoe kiest u goede ergonomische en duurzame meubelen en hoe is dit te realiseren binnen uw budget? 

WINI Auswahl

Zorgeloos uw kantoor inrichten?

Wellicht vraagt u zich af hoe u een keuze kunt maken uit het grote aanbod aan kantoormeubelen en andere inrichtingsproducten...

En wat u allemaal nodig heeft om uw organisatie goed en prettig te laten presteren...

Hoe kiest u goede ergonomische en duurzame meubelen en hoe is dit te realiseren binnen uw budget? 

Uw ideale werkplek begint bij Van der Wiel

Met bijna 100 jaar ervaring in het inrichten van kantoren en werkkamers kunt u onze kennis van kantoorinrichting en projectinrichting goed gebruiken.

Samen met u inventariseren wij hoe uw kantoor ingericht kan worden, zodat uw medewerkers in een aangename omgeving en ergonomisch verantwoord kunnen werken om zo tot goede prestaties te komen. Een kantoor met een slimme indeling en fijne sfeer waar iedereen graag wil werken en die past bij de nieuwe manier van (flex-)werken. U wilt ongetwijfeld een kantoorsituatie creëren met een goede akoestiek, zodat uw medewerkers geconcentreerd individueel kunnen werken, maar ook met inspirerende ruimten om te overleggen, brainstormen of te ontspannen.

Vraag een offerte aan

En zet de eerste stap naar uw nieuwe projectinrichting

  projectinrichting

  Projectinrichting naar uw wensen en behoeften

  Stap voor stap maken wij met u een inventarisatie van uw wensen en uw behoeften. Wilt u wellicht uw huidige kantoorinrichting geheel of gedeeltelijk vernieuwen omdat deze niet meer past bij de huidige manier van werken of wilt u verhuizen naar een nieuwe locatie met een geheel nieuwe inrichting. In alle gevallen maken wij graag een indelingsvoorstel voor u, waarbij wij alle elementen voor uw inrichting kunnen verzorgen. Wij plaatsen systeemwanden, zorgen voor de vloerafwerking (o.a. projectstoffering), regelen uw (data)bekabeling en richten uw entree, receptie, kantoorkamers, vergaderkamers, trainingsruimte, loungeruimte en kantine en pantry in.

  Kantoormeubelen zijn veel meer dan alleen inventaris.

  Het kiezen van de juiste kantoorinrichting zoals een ergonomische bureaustoel, een stabiele zit-statafel en de werkomgeving hebben een directe invloed op de gezondheid en het welbevinden van u en uw medewerkers. Een goede inrichting van een kantoor heeft een positief effect op de sfeer, productiviteit, het ziekteverzuim en niet te vergeten de uitstraling naar uw relaties. Essentieel is een goede akoestiek.

  Voorkom onnodig lawaai en geluidsoverlast met onze speciale akoestische kantoormeubelen, zoals akoestische wanden en -panelen, akoestische stoelen of akoestische kasten en akoestische werkplekken. In veel van de huidige kantoorgebouwen met overwegend harde vloeren, -wanden en -plafonds zorgt de hierdoor ontstane geluidsoverlast voor een grote bron van irritatie, concentratieverlies en ziekteverzuim. Reeds in een vroeg stadium dient de kantoorakoestiek in het ontwerp te zijn opgenomen. Hierbij is voorkomen van geluidshinder efficiënter dan het in een later stadium aanpassen van de ruimte.

  projectinrichting

  Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw project?

  Wij ontzorgen u graag in het gehele proces of een onderdeel ervan. Van der Wiel kan u helpen bij het uitbrengen van advies, het inrichtingsontwerp, de levering van kantoormeubelen en de installatie ervan.

  Kantoorruimtes

  Geen enkele organisatie is het zelfde, werkt het zelfde en heeft de zelfde huisvesting. Daarom zijn onze inrichtingsvoorstellen telkens speciaal voor uw situatie bedacht. Onze uitgebreide collectie inrichtingsproducten werkt hierbij in uw voordeel.

  Vergaderruimtes

  Het huidige ontmoeten, overleg en brainstormen past doorgaans niet in de vergaderkamer van vroeger. Het overleg is dynamischer geworden en de communicatie veelzijdiger. De inrichting moet deze veranderingen mogelijk maken en daarnaast de deelnemers inspireren.

  Ergonomische bureaustoelen

  Naast het adviseren, ontwerpen, leveren en installeren van kantoorinrichtingen zijn wij specialist in het adviseren en leveren van goede bureaustoelen. We ontvangen u graag in onze showroom in Rotterdam om u onze uitgebreide collectie te laten ervaren. 

  Wij vertegenwoordigen meerdere gerenommeerde kantoorstoelmerken, zoals Aeris, Herman Miller, Interstuhl, Klöber en Score. Samen met u selecteren we de voor u best passende en ondersteunende bureaustoel en vertellen u over ergonomie en arbo-normen. U kunt ons ook bezoeken om kennis te maken met onze mooie collectie zit-sta werkplekken, als enkele werkplek of als duo-werkplek.

  images

  Onafhankelijk advies in projectinrichting

  Wij vertegenwoordigen een groot aantal verschillende fabrikanten van kantoormeubelen en kunnen
  daardoor altijd het, voor uw situatie, optimale meubel voorstellen. We zijn dus niet merkgebonden.

  En dat werkt altijd in uw voordeel!

  De meeste fabrikanten waar wij mee werken zijn voorlopers met schone, duurzame en circulaire
  producten. Milieubewustzijn is stevig verankerd in hun bedrijfsfilosofie. Wij vinden het belangrijk om juist met deze fabrikanten te werken.

  Neem contact met ons op om uw wensen en plannen te bepreken... We staan enthousiast voor u
  klaar!

  Winkelwagen
  Aanmelden

  Nog geen account?