Interstuhl EVERYis1 bureaustoel EV211 is de opvolger van de succesvolle Every 142E en biedt nu nog meer zitcomfort. De Every past iedereen op elke (thuis-) werkplek. De comfortabele synchroontechniek met gewichtsregeling zorgt voor de juiste zitbalans voor elke gebruiker. De rughoek is desgewenst in meerdere stappen vergrendelbaar. Zo wordt gezond en bewegend zitten heel vanzelfsprekend! De ventilerende netbespanning van de rugleuning geeft een aangename ondersteuning en kan worden voorzien van een verstelbare lendensteun.  Uw EVERYis1 ergonomische bureaustoel is standaard voorzien van verstelbare zitdiepte. De zwarte T-vormige 4D verstelbare armleggers zijn verstelbaar in hoogte, breedte, diepte en tevens zwenkbaar. De nieuw vormgegeven armopdek is mooi afgerond en voorzien van een zachte opdek. En wilt u liever geen armleggers dan kan dat ook. De EVERYis1 is beschikbaar met een zwart frame en zwarte netbespanning of met een wit frame en witte netbespanning van de rugleuning. Het 5-teens voetkruis kan ook in gepolijst aluminium uitgevoerd worden.

Voor de bekleding van de zitting is een mooie en zeer slijtvaste stof Era beschikbaar. De uitvoering geheel in zwart uitgevoerd is doorgaans snel uit voorraad leverbaar. Vraag ons naar de snelste levering!

Interstuhl EVERYis1 is aantrekkelijk, mooi, comfortabel en duurzaam (10 jaar Interstuhl garantie)!  Bezoek onze showroom voor een proefzit of vraag ons u te bezoeken met een testmodel.

Interstuhl EVERYis1