actueel

Nice Price Office bij van der Wiel Kantoorinrichting, een mooi kantoor tegen een leuke prijs !

Nice Price Office bij van der Wiel Kantoorinrichting, een mooi kantoor tegen een leuke prijs !

Ondanks de Engelse naam gaat het bij Nice Price Office om 100 % Nederlandse fabrikanten, die een degelijke kwaliteit waarborgen. Standaard garantie is daarom 5 jaar. Van der Wiel Kantoorinrichting is een trotse dealer !

Nice Price Office heeft een bijzonder compleet kantoormeubel assortiment met zeer lage prijzen en verrassend korte levertijden. Het merendeel van de producten wordt uit voorraad geleverd, rechtstreeks vanaf de fabriek. Tevens zijn langdurige naleveringen gewaarborgd, zodat u altijd uw inrichting kunt aanvullen. De strakke vormen, met een huiselijke en sfeervolle uitstraling, zijn toe te passen in zowel de kantoor- als thuisomgeving. De degelijke Nederlandse producten worden onder prima arbeidsomstandigheden gefabriceerd, aan alle Arbo-normen wordt voldaan. Alle meubelen worden geleverd met milieukeurmerk FSC PEFC, en zijn ISO gecertificeerd. Voor de (bureau)stoelbekleding gebruikt Nice Price Office 100% gerecycled polyester stoffen met uitstekende slijtwaarden. Deze stoffen hebben ook de strengste brandtesten doorstaan.

Bij Van der Wiel Kantoorinrichting vindt u Nice Price Office in onze speciale shop  www.officecollection.nl

BUREAU’S

Bij de 4 bureau-lijnen Fyra, Pro-4 Pro-T en Classic zijn de mogelijkheden zeer divers:

 • vaste of verstelbare hoogte, handmatig of elektrisch.
 • onderstel 4-poots of T-poot
 • keuze uit diverse kleuren onderstel
 • keuze uit diverse soorten bladdecors ( modern maar ook klassiek)
 • diverse bladdikten en bladvormen, zwevend of opliggend, voorzien van stootvaste rand
 • diverse accessoires mogelijk (kabeldoorvoer, stekkerdozen, flatscreen-arm, CPU houder
 • en kabelkanalen)
 • levering binnen 10 werkdagen

SCHEIDINGSWANDEN

Soms is het  (in een grotere ruimte) wenselijk om afzonderlijke werkplekken te creëren in het kader van privacy of geluiddemping. Nice Price Office heeft opzet- en scheidingswanden in de collectie die eenvoudig de gewenste ruimte-indeling kunnen realiseren. De panelen, die onderling te koppelen zijn, zijn in 4 maten beschikbaar, hebben een dikte van 30 mm en kunnen worden gestoffeerd in een kleur naar keuze. De opzetwanden kunnen eenvoudig aan een bureau worden geklemd.

Levering binnen 10 werkdagen en verrassend laag geprijsd!

BUREAUSTOELEN

Over verkeerd zitten is al veel gepubliceerd. Dus dat een goede zithouding en een goede bureaustoel een must is om ziekteverzuim te voorkomen, mag genoegzaam bekend zijn. De collectie bureaustoelen van Nice Price Office voldoen uiteraard aan alle bestaande Arbo-normen, hebben een heerlijk zitcomfort en zien er ook nog eens prachtig uit !

 • Bureaustoel B01 met synchroon zitsysteem heeft standaard een zachte PUR opdek op de armleggers. Een bijzonder complete en laag geprijsde stoel.
 • Bureaustoel B03 heeft een moderne vormgeving  met een koudschuim rug en zitting. Het synchroon zitsysteem heeft een veiligheidsblokkering, de zitdiepte, armleggers en de rugleuning zijn verstelbaar en de wielen zijn geremd. Maar de prijs blijft zeer prettig.
 • Bureaustoel B04: de netweave rug geeft een bijzonder moderne uitstraling en maakt deze uitermate geschikt voor zowel kantoor als thuis. Ook deze bureaustoel heeft diverse instelmogelijkheden en wat handig is: de wielen zijn geschikt voor zowel harde als zachte vloeren.
 • Bureaustoel B05: een “directiestoel” , maar waarom niet ook voor iedereen? Een prachtige classy en luxe uitstraling , met een zogenaamd a-synchroon mechaniek, dus zitting en rug kunnen apart worden versteld. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend!

KANTINETAFELS EN VERGADERTAFELS

Kantinetafels moeten tegen een stootje kunnen maar moeten er ook prettig en fris uitzien. En vergaderen rondom een mooie kolomtafel praat een stuk prettiger ! De collectie van Nice Price Office kent 4-poots tafels en kolomtafels, met een ruime keuze aan onderstellen en bladdecors.

OVERIGE STOELEN

Behalve bureaustoelen, biedt Nice Price Office ook een ruime collectie andere zitmeubelen:

 • bezoekersstoelen
 • kantinestoelen
 • vergaderstoelen
 • fauteuils
 • krukken en werkstoelen

Laat u informeren over de zeer vele mogelijkheden en stofferingen.

KASTEN

Nice Price Office heeft een mooie collectie kasten voor dossiers en archivering in verschillende hoogten. Gebruik deze kasten niet alleen tegen een wand, maar speel ermee als indeling van een grote kantoorruimte. Behalve jaloeziedeurkasten zijn er ook prachtige huiselijk uitziende schuifdeurkasten. Speciale aandacht voor de akoestische schuifdeurkast, met geperforeerde deuren die omgevingsgeluiden absorberen. Ook rolblokken met laden, lockers en stellingkasten behoren tot de meubelcollectie .

FAUTEUILS 

Voor de inrichting van bijvoorbeeld een sfeervolle ontvangstruimte bestaat het F03 programma met zitelementen die speels gecombineerd kunnen worden. Er zijn (hoek) elementen, hockers in 2 maten en er is een bijpassende tafel, waar de hockers onder geplaatst kunnen worden.

ONS ADVIES

Deze uitgebreide collectie aan meubelen biedt ongekende mogelijkheden tot combineren. De prachtige brochure zal u inspireren en enthousiast maken. Kijk ook op www.officecollection.nl . Als u  bij uw keuze hulp kunt gebruiken, neem dan contact op met Van der Wiel Kantoorinrichting www.vanderwiel.info  Samen met u kunnen wij een vrijblijvend inrichtingsvoorstel te maken. Dat doen wij graag en dat is ons vak ! Ook de montage van de meubelen kunt u gerust aan ons overlaten!